Terug naar Aankleding evenement

Hangplanten huren

De hangplant is weer helemaal terug van weggeweest! Hangend groen is dé trend van nu. Los van het feit dat het dat het een zeer functionele plant kan zijn voor uw evenement, is het daarnaast ook een echte eyecatcher.

Zo zijn hangplant de ideale manier om een ruimte te decoreren en krijgt uw beursstand, bruiloft of ander evenement een unieke look. Een goede presentatie is het visitekaartje van uw bedrijf, dat is waar wij van Plantenverhuuur Rozet  goed in zijn en groot mee zijn geworden.

Naast een decoratieve functie, kan de hangplant ook worden ingezet als afscheiding. Zo werkt u ongewenste objecten, zoals bijvoorbeeld bedrading, eenvoudig weg.

De hangplant kan, zoals het woord al beschrijft, opgehangen worden. Maar het biedt meerdere mogelijkheden dan dat. Zo kunt u de plant bijvoorbeeld ook in een hoge pot of siervaas zetten. Daarnaast dient de plant zich ook uitstekend om te draperen in een brede schaal.

Het ruime assortiment van Plantenverhuur Rozet bevat verschillende formaten en groottes, zo hebben we voor ieder evenement de juiste groendecoratie te huur. Dankzij onze ervaren en deskundige medewerkers, bezorgen wij vakkundig de plantendecoratie bij u op locatie door heel Nederland. Dit doen wij wanneer het u uitkomt, ook in de avonduren en in het weekend.

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0314-682182 of mail naar: info@plantenverhuurrozet.nl

hangplantenhuren

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.plantenverhuurrozet.nl/aankleding-evenement/hangplanten-huren/