Terug naar Verhuur planten

Nieuw: De wensboom

Wensboom huren? Wij hebben de wensboom te huur die u zoekt!

Op zoek naar een leuk extraatje voor uw bruiloft, verjaardag of ander feest en vindt u een gastenboek te saai? Maar zoekt u wel een originele mogelijkheid waardoor uw gasten iets kunnen achterlaten? Huur dan een wensboom bij Plantenverhuur Rozet. Wij hebben een prachtige wensboom te huur voor uw gelegenheid. Laat uw gasten een kaartje met hun gelukwensen in een echte wensboom hangen en creëer op deze manier een prachtige herinnering! Kijk na afloop van het feest of de bijeenkomst naar de wensen die aan de takken van de boom hangen en lees ze één voor één terug. Een warme zee van gelukwensen zal over u heen vallen! We informeren u graag verder over de mogelijkheden voor het huren van een wensboom.

Een wensboom te huur voor iedere gelegenheid

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een wensboom huren voor allerlei gelegenheden Zo kunt u bijvoorbeeld een wensboom huren voor:

  • Een bruiloft
  • Een doopfeest, communie of vormsel
  • Verjaardagen
  • Babyshowers
  • Jubilea
  • Sinterklaas of Kerst
  • Een housewarming

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden met het huren van een wensboom oneindig. Wij kunnen namelijk naast een wensboom op locatie ook voor bijpassende bloemdecoraties en planten zorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het huren van een wensboom en andere zaken. Wij creëren samen een prachtig geheel!

Wensboom te huur

Laat een wensboom u troost bieden

Helaas zijn er ook bijeenkomsten met een minder vrolijke insteek, zoals een begrafenis of een crematie. Bent u helaas betrokken bij het organiseren van een crematie of begrafenis en bent u nog op zoek naar een origineel condoleanceregister? Dan hebben wij een wensboom te huur die u troost kan bieden. Een wensboom is namelijk ontstaan vanuit het volksgeloof: de boom kan volgens het volksgeloof wensen laten uitkomen. Bent u dus pas een dierbare verloren? Huur een wensboom en creëer steun bij uw afscheid. Uw dierbaren kunnen u en uw familie via de wensboom een hart onder de riem steken.

Neem contact op en huur uw wensboom vandaag nog

Kies ervoor om een wensboom te huren en verzamel de prachtigste gelukwensen van uw dierbaren, familie en kennissen samen. Uw dierbaren kunnen hun wensen achterlaten in de takken van de boom, welke volgens volksgeloof uit zullen komen. Heeft u dus binnenkort een bruiloft of een ander feest? Of staat er iets minder leuks voor de boeg en moet u binnenkort afscheid nemen? Ook dan kan een wensboom u troost bieden. Neem contact met ons op en we bespreken de vele mogelijkheden voor het huren van een wensboom. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0314-682182 of door te mailen naar info@plantenverhuurrozet.nl. We helpen u graag met het verhuren van een wensboom!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.plantenverhuurrozet.nl/verhuur-planten/wensboom-huren/