Afscheiding huren

Bij het aankleden van een evenement of feest komt veel kijken, daarom denken wij van Rozet graag met u mee. Van planten tot bloem decoraties, voor elke gelegenheid creëren wij de juiste setting door het verhuren van groendecoraties. Ook met afscheidingen! Zo beschikken wij over een ruim aanbod perfect geconditioneerde planten en andere afscheidingen.

 

Ruimte scheiden 

Wellicht is het gewenst om ruimtes in twee delen te verdelen. Hiervoor biedt Rozet verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u denken aan een haag laurier, waarbij u zelf een geschikte plantenbak kunt kiezen. Dit is een van de unieke oplossingen om een praktisch hulpmiddel in te zetten om een scheiding in een ruimte te creëren. 

 

Afschermen 

Daarnaast is het in sommige gevallen gewenst om plaatsen op uw evenement af te  schermen, zodat bepaalde zaken niet meer zichtbaar zijn. Met bijvoorbeeld een haag prunus kunt u dit gewenste doel bereiken en geeft het uw evenement tegelijk ook uitstraling en sfeer. Tevens voorkomt een afscheiding dat uw gasten op plaatsen komen waar ze niet thuishoren. Dat ziet er niet alleen fraai uit, maar is tegelijkertijd dus ook functioneel. 

 

Naast planten afscheidingen bieden wij ook andere mogelijkheden. Een van de voorbeelden hiervan zijn berkenboom stammen, voor als u voor iets unieks wil gaan.  

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met 0314-682182 of mail ons via info@plantenverhuurrozet.nl. 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.plantenverhuurrozet.nl/afscheidingen/