Trouwboog huren

Gaat u binnenkort trouwen? Allereerst, gefeliciteerd! Bij het organiseren en plannen komt een hoop kijken. Wij denken daarom graag met u mee, want een trouwboog mag natuurlijk niet ontbreken op deze speciale dag.

Trouwen jullie op een bijzondere plek, zoals bijvoorbeeld een mooie plek in de natuur, of het strand? Dan kiezen veel bruidsparen voor een trouwboog. Hierdoor kan er een unieke plek gecreƫerd worden om elkaar het jawoord te geven. Uiteraard zijn ook andere locaties zeer geschikt voor het plaatsen van een trouwboog.

Het mooie van een trouwboog van Plantenverhuur Rozet is dat u deze geheel naar eigen smaak kunt stylen. Werkt u met een bepaald kleurenthema voor de bruiloft? Dan kunt u dit thema prima doortrekken in uw trouwboog. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aankleden van de boog met stof. Daarnaast kunnen er naar wens ook nog bloemen worden bevestigd. Dit kunnen een aantal losse bloemen zijn, maar denk bijvoorbeeld ook aan hele bloemstukken. Hiermee kunt u een extra romantische look samenstellen, zeker als het bloemstuk past bij uw bruidsboeket. Daarnaast is de trouwboog ook volledig te decoreren met planten. Erg geschikt bij een landelijke bruiloft, omdat deze boog goed in dit thema te verwerken is.

Bovendien is de trouwboog op verschillende locaties te plaatsen. Zo is deze ook zeer geschikt om te plaatsen bij het ouderlijk huis, of kan hij gebruikt worden tijdens de fotoshoot. Of laat uw gasten stijlvol uw feestje betreden door een entreeboog. Tevens kan de trouwboog ook dienen als versiering van een zilveren, gouden of diamanten huwelijk. Ga terug in de tijd en herbeleef en vier uw bijzondere dag opnieuw. 

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel: 0314-682182 of mail naar: info@plantenverhuurrozet.nl 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.plantenverhuurrozet.nl/trouwboog-huren/