Ervaring met plantenverhuur

Wij hebben veel ervaring in de planten verhuur en dat waarderen onze opdrachtgevers. Op bedrijfslocaties zijn wij vaak ‘onzichtbaar’ aan het werk, evenals bij congressen, feesten en openingen.
Bij alle tentoonstellingscentra in Nederland weten wij de weg en zijn er kind aan huis. En dat is makkelijk want dan nemen wij u veel werk uit handen.Plantenverhuur is een vak apart. Plantenverhuur is veel meer dan alleen maar een boom of plant beschikbaar te stellen.plantenverhuur is een totaalconcept dat wij met passie in eigen beheer uitvoeren En als we gebruik maken van derden dan zijn deze geselecteerd volgens onze strenge eisen. Wij zijn altijd uw aanspreekpunt en daar kunt u op vertrouwen!

Bel met Hendri Berendijk 06 – 22 04 98 97 voor meer informatie over plant verhuur, decoratie en een vrijblijvend advies of stuur een mail info@plantenverhuurrozet.nl Hij zal in overleg met u een plan en een nette prijs uitwerken. Veel relatie werken volgens een opgegeven budget bij planten verhuur. Prima, ook hier geldt ons `afspraak is afspraak´ principe.

Gelre Dome

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.plantenverhuurrozet.nl/ervaring/